Utazás

29 éven át kukkolta vendégeit egy moteltulajdonos

Közel három évtizedig zavartalanul leshette meg szexelő vendégeit egy amerikai moteltulajdonos.

Gerald Foos az évek alatt több száz, talán több ezer mit sem sejtő pár együttlétének lehetett tanúja coloradói motelje rejtekén.

A kukkoló történetét a nyilvánosság elé táró újságíró, Gay Talese, még 1980-ban kapott egy levelet Foostól, aki azzal dicsekedett, hogy az elmúlt 15 évben milyen sok pár spontán szexuális életét “tanulmányozta”. Foos minden bizonnyal szerette volna egyfajta kutató és társadalomtudós szerepében feltüntetni magát, nem pedig egyszerű kukkolóként.

Foos – aki egyébként 1995-ben eladta a motelt – részletes feljegyzéseket is készített a megfigyelt liezonokról: 1973-ban például 184 férfi és 33 női orgazmust jegyzett fel, de az is kiderül a naplójából, hogy a heteroszexuális párok főleg a misszionárius pózt részesítették előnyben, vagy hogy a párok 3 százalékánál kudarccal végződött a hancúrozási próbálkozás.

A kukkoló flejegyzéseket is készített
A kukkoló feljegyzéseket is készített

Talese egyébként legalább egy alkalommal csatlakozhatott Fooshoz annak rejtekhelyén, és megállapította, hogy a férfiban “csillapíthatatlan vágy élt, hogy betekinthessen mások életébe”. Foos különben ragaszkodik ahhoz az álláspontjához, hogy senkit sem ért sérelem, hiszen a párok nem tudtak arról, hogy ő megfigyelte őket.

Forrás: foxnews.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top