Utazás

Jövő márciusig csak gyalogosan érhető el a Margitsziget

Legalábbis a Margit hídról. Építési munkák miatt a buszok is módosított útvonalon közlekednek az Árpád hídon.

Július 28-án, csütörtökön üzemkezdettől 2017. március 30-ig csatornázási munkákat végeznek  a Margitszigeten. Az építési munkák miatt a gerincutat részben lezárják, ezért a 26-os autóbusz rövidített útvonalon, az Árpád híd és a Szabadtéri Színpad között közlekedik (a színpad és a Nyugati pályaudvar között nem jár).

A szigetre autóbusszal csak az Árpád hídtól lehet eljutni, a Margit hídtól csak gyalogosan érhető el. A Szabadtéri Színpad előtt ideiglenes buszfordulót alakítanak ki.

Jövő márciusig csak gyalogosan érhető el a Margitsziget

A 226-os autóbusz módosított útvonalon, az Óbudai-sziget és az Árpád híd között közlekedik, betérve a Margitszigetre. A Szabadtéri Színpad és az Árpád híd között a járat a 26-os busz megállóiban áll meg. Nem érinti a Nyugati pályaudvar, Jászai Mari tér, Margitsziget / Margit híd, Hajós Alfréd uszoda, Parkmozi köz, Palatinus strand megállókat – írja a BKK.

A Margit híd felől a legkönnyebben a  4-es vagy a 6-os villamosról a híd közepén a szigetnél leszállva közelíthető meg a Margitsziget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top