Utazás

Felesége nélkül utazott nászútra a férj – ezt a képet posztolta

Egészen banális okból nem tarthatott férjével a nő. Abban bízik, hogy az út második felén már ő is ott lehet.

Mikor a kéthetes nászútjukat tervezték Olaszországba, az indiai szerelmesek nem sejthették, hogy az álomutazás korántsem olyan lesz majd, amilyennek szeretnék. Kálváriájuk két nappal az utazás előtt kezdődött, mikor kiderült, hogy a feleség, Sana Patel elhagyta útlevelét.

Mindent megtettünk, hogy csináltassunk neki egy másikat, de legalábbis egy ideigleneset, de hiába”panaszolta a CNN-nek a férj, Faizan, majd hozzátette, az útvonalat és az állomásokat is mind Sana találta ki. “Itt lenne a helye mellettem” – nyilatkozta még a férj, aki a magányos utazásáról egy vicces fotót is posztolt.

Felesége nélkül utazott nászútra a férj – ezt a képet posztolta

A szóban forgó képen, ami azóta villámgyorsan terjed a közösségi oldalakon, az látszik, ahogy Faizan egyedül vonatozik, miközben a szomszédos ülésre felesége fotóját ragasztotta. A kétségbeesett férj a fotó alatt megjelölte az útlevél kiállításáért felelős hivatalt is, ahol vették a lapot, és válaszoltak Faizannak. “Azt ígérték, hogy a lehető leghamarabb elintézik majd Sana útlevelét” – mesélte a fiatal férj, aki bízik benne, hogy a nászút második felében már felesége is csatlakozik majd hozzá. 

Olvass még többet a témában az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top