nlc.hu
Utazás
Hatalmas pénisz virít Brüsszel forgalmas utcájában

Hatalmas pénisz virít Brüsszel forgalmas utcájában

Street art? Végül is igen. Mindenesetre az egyik éjjel óriási pénisz jelent meg Brüsszel forgalmas utcájának egyik tűzfalán. A helyieket tulajdonképpen csöppet sem zavarja a szokatlan alkotás. Mindenesetre csöppet bizarrnak tűnik, de persze, miért is ne.

Művészet vagy provokáció? A kerületi önkormányzat máris lemeszeltetné azt a hatalmas péniszt ábrázoló falfestményt, amelyik egyik éjszaka bukkant fel a brüsszeli Saint-Gilles negyed központjának egyik tűzfalán. Ráadásul, ahogyan az egyik járókelő megemlíti a videóban, épp a kisasszonyok épülete előtt látható. Akinek meg nem tetszik, az ne nézze.

A helyieket a jelek szerint különösebben nem zavarja, de még csak fölháborítónak sem tartják a szokványosnak csöppet sem nevezhető alkotást. Állításuk szerint több ehhez hasonlót is látni a városban. Egy portugál hölgy szerint egyenesen fantasztikus, hogy Brüsszelben ilyen mértékű a szabadság. A helyiek Zizinek nevezték el a képet, sőt már szimpátiatüntetést is szerveztek néhányan, hogy a bizarr falfestmény a helyén maradhasson – írja az Index.

Hatalmas pénisz virít a brüsszeli utca egyik tűzfalán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top