Utazás

Így teszi szebbé a napot egy győri buszsofőr

Néha kis dolgok kellenek ahhoz, hogy jobbá tegyük mások napját. Így érezhette a győri 14-es vagy 14B busznak a vezetője is, aki reggel megvárt egy kisfiút, pedig akár el is hajthatott volna.

A Kisalföldnek küldött néhány sort az az anyuka, akinek ma reggel egy győri buszsofőr tette jobbá a napját azzal, hogy megvárta a megállóba késve érkező kisfiát, és nem csukta be az orra előtt az ajtót. 

“Ezúton szeretném kifejezni hálámat és köszönetemet annak a buszsofőrnek, aki péntek reggel Győrben a 14-es vagy 14B (ezt sajnos nem tudtam megnézni, mert az orrunk előtt kanyarodott rá az Ipar útra) jelzésű buszt vezette, és 7.19-kor az Ipar utca, Nagy Sándor József utcai megállónál megvárta az iskolába igyekvő fiamat.

Már majdnem beletörődtem, hogy pont az orrunk előtt megy el, mikor észrevettük, hogy még a megállóban várakozik nyitott ajtóval, és türelmesen megvárta, amíg gyermekem felszáll a buszra! Sajnos ott és akkor nem tudtam megköszönni, mert már folytatta is a megszokott útját! Ezzel a cselekedetével jobbá és szebbé tette a napomat, amiért sok-sok köszönettel tartozom neki!” – írta a Kisalföldnek Németh Marika.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top