Utazás

A sárvári Spirit Hotel nyerte az “ÉV SZÁLLODÁJA” címet

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa***** superiort választotta a 2016-os év legjobb ötcsillagos szállodájának. Az ünnepélyes átadására 2017. február 24-én a Corinthia Hotel Budapest báltermében került sor.
A sárvári Spirit Hotel nyerte az

A 2013-ban alapított szakmai elismerést azon hazai szállodák kapják, amelyek a megelőző esztendőben nem csupán kiváló piaci eredményt értek el, de kimagasló értéket is teremtettek az innováció, a szolgáltatások minősége, a humánpolitika és a vállalati társadalmi felelősségvállalás területén.

A sárvári Spirit Hotel nyerte az

A rangos díj átvételét követően a szálloda vezérigazgatója, Kaisinger András elmondta: “A természeti és épített környezet páratlan összhangja, a magas színvonalú spa-szolgáltatások és a Spirit csapatának felkészültsége mellett a professzionális egészségmegőrző kezelések és az egyedülálló mySPIRIT Egészségprogram teszik sikeressé a hotelt. Ennek köszönhető, hogy az Év Szállodája cím mellett olyan rangos elismerésekben részesülhettünk az elmúlt évek során, mint a Best Destination Spa of Europe és a Seven Stars Luxury and Hospitality Award Signum Virtutis díjak. A magyar díj különösen kedves nekünk.”

A sárvári Spirit Hotel nyerte az

A Spirit Hotel a sárvári hét tó partján, gyönyörű természeti környezetben várja vendégeit 270 elegáns, egyedileg berendezett szobával.

A sárvári Spirit Hotel nyerte az

Európa egyik legkülönlegesebb spa-szállodája, amelyben ősi rituálék, több ezer éves tradicionális gyógymódok, valamint a legmodernebb tudományos eredményeket felhasználó orvosi állapotfelmérők, diagnosztikus és terápiás berendezések garantálják, hogy a vendégek az ott töltött napok után valóban úgy érezzék magukat, mintha újjászülettek volna.

A sárvári Spirit Hotel nyerte az

A szálloda  saját termálkútjából származó gyógyvíz számos betegségre kínál enyhülést, wellness- és gyógyászati részlegén található közel 70 kezelőhelyiségben pedig közel 100 különböző kezelés vehető igénybe magasan képzett szakemberektől és terapeutáktól. Az Oázis Spa 22 medencével, 9 különböző szaunával, romantikus pihenő szigetekkel, baldachinos ágyakkal és virágokkal, kis csobogókkal és pergolákkal díszített kerttel a feltöltődés, kikapcsolódás igazi alternatívája.

A sárvári Spirit Hotel nyerte az

A Spirit Hotel Thermal Spa*****superior, amely Magyarországon egyedüliként tagja a világ gyógyító szállodáit magába tömörítő Healing Hotel of the World szervezetnek, eddig évről évre növelni tudta vendégéjszakáinak számát, és célja, hogy jelenlegi stabil piacvezető helyét a jövőben is megőrizze a hazai spa szegmensben.

A sárvári Spirit Hotel nyerte az

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top