Utazás

Nem lesz unalmas a hosszú hétvége időjárása

2 és 21 fok, eső, napsütés és élénk szél is lesz a hétvégén.

Szombat

A Dunántúlon változóan, keleten még erősen felhős vagy borult lesz az ég, majd estétől már középen is felszakadozik, csökken a felhőzet. Napközben már főként csak a Dunától keletre várható több helyen – elsősorban a Tiszántúlon – eső, zápor. A Dunántúlon csak néhol lehet futó zápor. Az északnyugati szél megélénkül, helyenként meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 16 fok között alakul. A keleti határszélen napközben akár csökkenhet is a hőmérséklet a kora reggelihez képest – írja a Kiderül.

Vasárnap

A Dunántúlon változóan, keleten erősen felhős idő valószínű, a több napsütésre nyugaton lehet számítani. Főként a Tiszántúlon várható több helyen eső, zápor. Az északi szél megélénkül, keleten meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 2, 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 13, 18 fok között alakul.

Hétfő

Változóan felhős lesz az ég, többórás napsütés várható, de északkeleten lehetnek felhősebb körzetek is, és ott helyenként futó zápor is kialakulhat. Másutt csapadék nem valószínű. A déli szél megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 21 fok között alakul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top