Utazás

Ebben a japán kávézóban még vidrákkal is találkozhatsz

Tokióban nyílt meg a világ első vidrás-csincsillás kávézója, ahol – talán nem meglepő módon – vidrák és csincsillák között kávézgathatunk.

Kecskés jóga? 2016! Zoo kávézó? Olyanja valószínűleg már Észak-Koreának is van. Viszont vidrás-csincsillás kávézóból csak most nyílt meg az első, természetesen a bizarr kuriózumok (és amúgy Japán) fővárosának számító Tokióban. 

Ebben a japán kávézóban még vidrákkal is találkozhatsz

A Harry Café egyébként kezdetben sündisznókra specializálódott, de valamiért (bár nehéz elképzelni, hogy a sünök nem voltak elég népszerűek) kibővítették a szolgáltatást vidrákra és csincsillákra is. Persze az egész nyilvánvalóan nagyon aranyos, szerintünk különösen a vidrák, velük ráadásul amúgy is nagyobb szám kávézgatni, mint a bármelyik állatkereskedésben kapható csincsillákkal vagy a bármelyik hátsókertben megtalálható sünikkel.

 

A kávézóban mindenki kedvére ölelgetheti a cuki állatokat, de azért reméljük, van néhány csendes, nyugodt zug, ahová ők is elvonulhatnak kicsit, ha túlságosan megterhelő lenne számukra az interakció.

Ebben a japán kávézóban még vidrákkal is találkozhatsz

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top