Utazás

Zseniális fricskát kaptak a szuper trendi hattyús úszógumik

Aki trendinek tartja magát, az idén felnyomott az Instára egy hattyús úszógumiban lubickolós fotót – egy művész pedig fantasztikusan figurázta ki a dolgot.

 Ha a nyáron csak egyszer pörgetted is végig az Instagramot (tudjuk, hogy nem így van), akkor is tuti belefutottál legalább egy olyan fotóba (de tudjuk, hogy valójában többe), amelyen egy csinos, trendi lány épp egy hattyús úszógumiban lubickol egy medencében. Az is lehet, hogy pont te vagy ez a lány, a fő, hogy a nyár egyik legnagyobb slágere ez a medencés kiegészítő volt.

Zseniális fricskát kaptak a szupertrendi hattyús úszógumik

 Egy brit művész, David Shrigley pedig úgy döntött, reagál a hype-ra, és megalkotta a kecses felfújható hattyú tökéletes antitézisét: egy torz, béna valamit, ami csak hírből emlékeztet a hattyúkra. A dobozon pedig ez a felirat áll: Nevetséges Lebegő Hattyú-Izé – Nem idiótáknak. Szerintünk zseniálisan találó a poén, bár azt nem tudjuk, egy ilyen úszógumival hány lájkot lehetne bezsebelni!

Zseniális fricskát kaptak a szupertrendi hattyús úszógumik
Zseniális fricskát kaptak a szupertrendi hattyús úszógumik

 

popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top