Utazás

Te is tapasztaltad, hogy kedvesebbek lettek a BKV-ellenőrök?

A BKV-Figyelőn az egyik utas pozitív tapasztalatairól számolt be, szerinte, amióta bevezették az elektronikus jegyrendszert, megváltozott a kapuknál a jegyellenőrök hozzáállása is.

A Tuky névre hallgató kommentelő különösen azt emeli ki, hogy udvariasabbak, kedvesebbek lettek az átállás óta a jegyellenőrök, hangosan köszönnek, sőt benyomásai szerint a turistáknak sem kell többé idegeskedniük, mert az ellenőrök angolul igazítják őket útba. A BKV-Figyelőről idézünk a posztból:

„Egy pozitív tapasztalatot osztanék meg veled most. Amióta a Deákon megnyitották a beléptetőkapukat, kicserélődtek az ellenőrök. Előre köszönnek (pedig nem is kellene, de legalább jó kis versenyhelyzet, hogy megelőzzem őket ebben. Eddig 6-1 oda.) És bérlet/jegymutatás után szép napot/minden jót kívánnak és ezek változataival búcsúznak. Ja, és tudnak angolul is, hallottam már kedvesen, türelmesen segíteni őket turistáknak.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top