nlc.hu
Utazás
Igazi világutazó lett a félős kutyából

Igazi világutazó lett a félős kutyából

A Ginger nevű kutya korábban egy biztonsági őr társa volt, és elég rémes körülmények között kellett élnie. Mára viszont mindenki által irigyelt világutazó lett belőle!

A Zambiában született, Ginger nevű kutyát finoman szólva nem tartották jól. Testvéreit agyonverték, és bár nem tudni pontosan, mi történt vele, mikor egy biztonsági őr mellett dolgozott, annyi biztos, hogy állandóan rettegett, és autók alá bújva próbált menedéket keresni. 

Egészen addig, míg nem találkozott megmentőjével. A fiatal lány kisbuszos körutazáson volt Afrikában, és rögtön magához vette a kutyust, aki azóta persze a legjobb barátja lett. A nyerő páros felfedezte a kontinens legszebb helyeit, hegyet másznak, vagy éppen szörföznek, szóval tiszta kaland és szabadság az életük.

De ami a legjobb, hogy Ginger gazdája a kedvencével való találkozás után elindította a The Dziko Projectet, a rossz körülmények között élő afrikai kutyák megmentésére!

 

 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top