Utazás

4 ok, amiért ne otthon töltsd a szilvesztert

Te tudod már, hogy hol szilveszterezel? Ha még nem, vagy épp otthon akarsz maradi, ez a cikk neked készült.

Az év egyik legnagyobb bulija kétségkívül a szilveszter. Az elmúló óévet búcsúztató és az új évet váró partikat minden fiatal várja. A fergeteges házibulikért rajongó tinik egyenesen imádják a mozgalmas éjszakát, de a felnőttek között is szép számmal akadnak, akik átadják magukat az “Ereszdelahajam” érzésnek. Hol máshol is lehetne kitombolni az egész év során felgyülemlett feszültséget, mint egy ilyen összeröffenésen a barátainkkal.

Akik valami egészen másra vágynak, és nem családi körben, vagy a barátok házibulijában keresnek értelmet a szilveszternek, na és persze megtalálták már életük párját, egy kettecskén eltöltött romantikus éjszakáról is álmodozhatnak – jogosan. Akik ebben gondolkodnak, nekik érdemes alaposan megtervezni a részleteket, hogy az éjszaka tökéletesre sikerüljön. Egy- vagy kétnapos kiruccanással is összeköthetik a szerelmesek a programot. Ha mindez meglepetés az egyik félnek, még emlékezetesebbé válhat a szilveszter.

Annak idején, amikor a szüleink az iskolai bálba vagy a művelődés ház által szervezett nagyszabású rendezvényre készülődtek, bizony el sem tudtuk képzelni, mi vonza az embereket ezekre a sok esetben filmbe illő össznépi megmozdulásokra. Mostanában viszont már kezdjük érteni, miért csábító a sajátos világ. Olyan házibuli jellegű ez, csak konszolidáltabb, elegánsabb, na meg képmutatóbb kivitelben. De nem is ez a fontos, hanem az, hogy nem otthon várja az ember a csodát, hanem kimozdul az őrlő hétköznapokból, és ahogyan önmagát, úgy a lelkét is felöltözteti.

Akik koronát akarnak tenni az évre, és tudják, hogy mennyi élményt rejt egy egzotikus utazás szilveszteri élménnyel fűszerezve, egészen biztosan egy csodás távoli országban búcsúznak az óévtől. Legyen szó a brazil őserdők varázslatos rejtekéről vagy az örök csodákat ígérő óceánpartról, esetleg a történelmi korokat idéző és igéző épületekkel díszített orosz világról, vagy netán arról a Sri-Lankáról, amelyiknek buddhista kolostorainál és úszó piacánál nincs is hívogatóbb úti cél, bármelyiket is választjuk, egészen biztosan életre szóló élményben lesz részünk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top