Utazás

Összegyűjtötték az Instagram látványos, de tökéletesen alkalmatlan kempingezőhelyeit

Biztos te is belefutottál már néhány elképesztően látványos kempingezős fotóba az Instán, amelyekről viszont nehéz elhinni, hogy tényleg alkalmasak a kempingezésre.

„You Did Not Sleep There”, vagyis „Nem Aludtál Ott” név alatt gyűjti össze a leglátványosabb, de egyben legalkalmatlanabb kempingezős helyeket egy Instagram-oldal. A projekt lényegében arra a jelenségre reagál, hogy rengetegen pakolnak fel csodaszép, de veszélyesen meredő sziklaszirtekre vert sátrakat és égi gérő hegycsúcsokon felállított tábortüzeket az Instagramra, holott elég nyilvánvaló, hogy épeszű ember – aki már legalább egyszer kempingezett életében – nem sátrazik ilyen helyekre.

Ez az egész egyrészt tökéletesen megmutatja az Instagram hamis és sokszor a valóságtól a lehető legtávolabb álló illúzióit, másrészt tényleg tök vicces, ha elképzeljük, hogy valaki egy több tíz méter mély szakadék felett sátrazik. 

Kövessétek az oldalt még több mókás fotóért!

MyModernMet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top