Utazás

Kinyitotta a vészkijáratot a repülő egyik utasa, majd kimászott rajta

A gép szárnyán próbált lemászni az egyik járat vészkijáratán menekülő férfi.

Persze ez már landolás után történt, Malaga repterén, miután a gépnek fél órája kellett már várakoznia, hogy leengedje utasait a fedélzetről. Az egyik utasnak elege lett ebből, aktiválta a vészkijáratot, és kilépett. Tettéhez csak ennyit fűzött hozzá: „A szárnyon át távozom.”

Az egész jelenség teljesen szürreális volt mindenki szerint. Közben megjelent a szárnynál a legénység egy tagja egy létrát cipelve, hogy visszaparancsolja a férfit, mert félt, hogy az le akar ugrani. Mint később kiderült, semmi ilyesmiről nem volt szó, az utas csak ideges lett a késéstől, a bezártságtól és az emiatt fogyó levegőtől asztmás reakció lépett fel nála. Megelégelve ezt, meglepő cselekedetre szánta el magát. Végül sehogy sem lehetett lekönyörögni a szárnyról, ahol a férfi viszonylag békésen elüldögélt vagy egy órát. 

Ezek csak elképesztő tette után derültek ki, közölte a Ryanair szóvivője, ám ez így is a repülőtér biztonságát veszélyeztető cselekménynek minősül, ezért, bár nem tartóztatták le, de súlyos pénzbírságot szabtak ki az utasra.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top