Utazás

Kutyát is rendelhetünk a szobaszervizzel a világ legjobb hotelében

Akkor sem kell többé magányosnak lenned, ha történetesen egyedül szállsz meg egy hotelben. Legalábbis a San Franciscó-i Hotel Nikkóban!

Ha üzleti útra megyünk vagy valami okból egyedül utazgatunk, néha elég nyomorult érzés lehet egyedül élvezni egy tágas, szépen berendezett hotelszobát. Szerencsére a San Franciscó-i Hotel Nikkóban már sosem kell egyedül lennünk (ha nem akarunk), ugyanis bármikor felcsábíthatjuk a Buster névre keresztelt tündéri  selyemkutyát egy kis közös játékra.

Buster elvileg 2015 óta a Hotel Nikkóban lakik, és mindig szívesen szegődik társaságul a magányos hotellakókhoz. Egyébként ha saját kutyánkkal szállnánk meg a Nikkóban, azt is megtehetjük, ráadásul nem is akármilyen módon: az éjszakánként 50 dolláros extra díjért a kiskutyánk saját plüsságyban alhat, üdvözlő játékokat kap, és még vacsorát is felszolgálnak neki! A világ legjobb hotelje, vagy a világ legjobb hotelje?

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top