Vízre eresztették Dubajban az Aqua Pod névre elkeresztelt gyorsétterembódét, mely nemcsak az országban, hanem az egész világon is az első vízi, elviteles étkezde. A hely kreatív hamburgereket készít, de a tulajdonosok arra törekszenek, hogy később pizzát és desszertet is áruljanak, ha az ötlet népszerűnek bizonyul.
Az elektromos meghajtású szerkezet két fő különlegessége, hogy folyamatosan máshova fog úszni finom ételeivel, illetve a fenntartható fejlődésre törekszik. Ezt egy beépített hulladékgyűjtő rendszer teszi lehetővé. A lebegő gyorsétterem koncepcióját a díjnyertes építész, Ahmed Youssef dolgozta ki.
A férfi szerint Dubajban szinte mindent víz vesz körül, a lakosok jelentős időt töltenek a tengeren, ezért egy kiaknázatlan lehetőséget látott arra, hogy innovatív koncepciót hozzon létre munkatársaival az Egyesült Arab Emírségekben.