Utazás

5000 kilométerrel távolabb és egy héttel később került elő az eltűnt síelő

Egy hétig eltűntként keresték a kanadai Constantinos „Danny” Filippidist, aki síelni indult barátaival New York környékére, de eltűnt egy hóviharban. Danny most előkerült, Kaliforniából hívta fel feleségét, de nem emlékszik, hogy került 5000 kilométerrel messzebbre.

Constantinos „Danny” Filippidis síelni indult február 7-én barátaival New York közelébe, de az egyik napon hóviharba keveredtek, és Danny eltűnt. A torontói tűzoltót később 250 ember kereste a hegyen, a kutatáshoz helikoptereket és drónokat is bevetettek, eredménytelenül.

Az eltűnése után egy héttel Danny felhívta telefonon feleségét, és közölte, hogy Kaliforniában, Sacramento repülőterén van a síruhájában, és nem tudja, hogy került oda. Felesége tanácsára kihívta a rendőrséget, akik eleinte nem hittek neki, majd megtalálták adatait az eltűnt emberek nyilvántartásában.

5000 kilométerrel távolabb és egy héttel később került elő torontói tűzoltó – illusztráció

A 49 éves férfi arra emlékszik, hogy egy teherautóval érkezett Sacramentóba, és miután vett egy új mobiltelefont, elment fodrászhoz. Viszont azt nem tudja, mi történt vele a hóviharban, illetve az elmúlt egy hétben, és hogy került 4800 kilométerrel arrébb.

A hatóságok egyelőre nem gyanakszanak arra, hogy a férfi valamiféle kábítószer hatása alatt állt volna, viszont mivel felmerült, hogy esetleg valamilyen sérülést szenvedhetett, kórházba szállították megfigyelésre. 

444/IBTimes

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top