Utazás
Szponzorált tartalom

Tengerparti esküvőt szeretnél? Irány Málta!

Különleges, emlékezetes és romantikus esküvő az álmod? Máltán valóra válthatod az álmod!

Egy tengerparti esküvő gyönyörű és feledhetetlen pontja lehet közös életeteknek, ami örök emlék mindkettőtök számára. A Földközi-tenger ékköve, Málta tökéletes helyszín, ha élni szeretnéd az álmaidat!

Gyönyörű tájak

Málta, a romantikus kis sziget tökéletes helyszín egy tengerparti esküvőhöz: a lenyűgöző tájak, a gyönyörű homokos tengerpart olyan atmoszférát teremt, amire egész életetekben emlékezni fogtok. De ha számotokra a tengerpart helyett egy hatalmas, barokk stílusú templom eleganciája a vonzó, vagy inkább egy meghitt, hangulatos vidéki kápolna a tökéletes helyszín, tudd, hogy csak rajtatok múlik melyik helyszínen kimondhatjátok a boldogító igent.

Festeni sem lehetne szebbet Forrás: Forrás: Malta Tourism Authority

A pénztárcádhoz igazodik

Nem kell milliomosnak lenned ahhoz, hogy tengerparti esküvőd legyen. Máltán megtalálhatjátok a számításotokat és a pénztárcátoknak legmegfelelőbb szolgáltatásokat: a máltaiak a rusztikus faházaktól kezdve a luxus szállodákig igyekeznek minden igényt kielégíteni, hogy az álmait mindenki valóra válthassa.

Csodás és monumentális templomok Forrás: Forrás: Malta Tourism Authority

Mesevilág 2 órára

Málta csak 2 óra repülőútra van kis hazánktól, így sem az időeltolódás, sem az utazással eltöltött idő miatt nem kell aggódnod. Ráadásul a papírmunka is egyszerű, de ha a szervezést utazási irodára bízod, és esküvői csomagot választasz, mindent leszerveznek helyetted az anyakönyvvezetőtől kezdve a szálláson, ceremónián át a fogadásig és a nászútig. Nem utolsó szempont, hogy az év 300 napján hét ágra süt a nap, így amiatt sem kell fájjon a fejed, hogy egy nyári zápor elmossa a nagy napot.

Málta tökéletes helyszín romantikázni Forrás: Forrás: Malta Tourism Authority

Ültessétek el a szerelem fáját!

Ha Máltán kötitek össze az életeteket, elültethetik a szerelem fáját is, amivel örök emléket állítotok a nagy napnak. A neveteket és az esküvőtök időpontját egy szív alakú kis táblára vésik, majd a fára erősítik. Az ültetésről készült képeket hazavihetitek emlékbe, a fához pedig bármikor visszatérhettek.

Mediterrán gasztronómia

A máltai gasztronómiát imádni fogod, ha szereted a friss tengeri halakat, a finom zöldségeket, a kellemes fűszerezésű, könnyed ételeket. A romantikus palazzók, a hangulatos éttermek és a csodás tengerparti helyeken romantikázva a szerelmetek biztos, hogy maximális hőfokon fog égni.

Egyetek friss halat Marsaxlokk kikötőjében Forrás: Forrás: Malta Tourism Authority

Maradjatok nászútra is!

Ha Máltán mondjátok ki a boldogító igent, biztosak lehettek benne, hogy a nászutat is ott akarjátok majd tölteni! A szinte tapintható történelem, az ódon városrészek, a mesebeli tájak, és a tenger moraja tökéletes atmoszférát teremt egy feledhetetlen nászúthoz. A kedves és barátságos helyiek, a finom mediterrán ízek pedig csak tovább marasztalnak majd ebben a földi paradicsomban.

Málta felejthetetlen emlék lehet mindkettőtöknek Forrás: Forrás: Malta Tourism Authority

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top