Utazás

Retró kempingszék – horgászásra és nyaralásra is ezt vittük

Ezek az instabilnak és ingatagnak tűnő kisszékek többet kibírtak, mint sejtettük. Nagypapát évekig kísérte egy ilyen a hajnali horgászatokra, és minket is a nyaralásokra.

Hogy miért imádtuk ezt a kis széket? Mert kis helyen is elfért, a fémváznak és a szövetülőkének köszönhetően könnyű volt, mint a pille, és mivel összecsukható, akár a hátizsákunkra akasztva is velünk tarthatott ez a retró kempingszék. Az ingatagnak tűnő instant széket szinte mindenhova magunkkal vittük: ott volt a helye a családi kirándulásokon, a kempingekben, a táborokban, de nagyapa is ezen ücsörgött a vízparton a kapásra várva.

Sok mindent és sok mindenkit kibírtak a törékenynek látszó székek: az egészen komoly terhelést is jól tűrték, de előfordult, hogy végül egy óvatlan pillanatban épp a legkönnyebb delikvens alatt csuklottak össze. Ha egyszer rákaptunk a praktikus kis bútordarabra, biztos, hogy mindenhova magunkkal vittük, ahol saját magunknak kellett gondoskodni az ülőhelyünkről. Nektek is volt ilyen széketek?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top