Utazás

Jet-ski robbant fel alatta, 9 métert repült

Amikor meglátta a lángba borult jet-skit, az apa azt hitte, meghalt a lánya...

A húszéves Christina Parker édesapjával látogatott egy tóhoz, ahol a család 2001-es jet-skijével szeretett volna menni egy kört. Miután azonban Steve Parker, az édesapa a trélerről a vízre engedte a jet-skit, rajta a lánnyal, valami szörnyű történt.

Amikor Christina beindította volna a vízi járművet, a jet-ski felrobbant, a szemtanúk szerint kilenc méter magasba repítette a fiatal nőt, aki a becslések alapján 80 km/órás sebességgel csapódott be a másfél méter mély vízbe.

Az édesapa először csak a durranásra lett figyelmes, azt hitte, hogy az autója egyik kereke volt az. Aztán meglátta a lángokban álló jet-skit, és Christinát, aki arccal a vízben feküdt néhány méterrel odébb. „Akkor azt hittem, meghalt. Odarohantam, megfordítottam, és ő megkérdezte, mi történt. Bár csupa vér volt az arca, el sem tudom mondani, mennyire megkönnyebbültem, amikor megszólalt” – meséli az apa. Csodával határos módon Christina az édesapja segítségével a saját lábán ment el az autójukig.

A lábadozó Christina. Fotó: Christina Parker/Facebook.

A kórházban kiderült, hogy Christina három csigolyája szétzúzódott, néhány bordája eltört, a száját össze kellett varrni, és az orra is eltört, de több műtét után úgy tűnik, a nő teljesen meg fog gyógyulni.

Fotó: Christina Parker/Facebook.

Bár Christinának egy ideig gerincrögzítőt kell hordania, Steve szerint igazi csoda, hogy a lánya él.

(via SWNS)

Kiemelt képünk: Christina Parker/Facebook.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top