nlc.hu
Utazás
A földre pisilt az egyik utas a Wizz Air varsói járatán

A földre pisilt az egyik utas a Wizz Air varsói járatán

A nő állítása szerint nem bírta tovább, a vécét pedig a felszállás előtt nem használhatták. Az esetről videó is készült.

A földre pisilt az egyik utas a Wizz Air egyik, Londonból Varsóba tartó járatán.

Az esetről felvétel is készült. Ezen jól látszik, ahogyan a nő a pilótafülke előtti részen guggol a földön, alatta egy hatalmas tócsa, a lábánál papír-zsebkendők. A nő a felvételen éppen egy barátjának panaszolja telefonon, hogy nem engedték ki a vécére, és éppen most jön érte a rendőrség.

A brit The Sun úgy tudja, a repülőgépet éppen tankolták a felszállás előtt, ez idő alatt pedig az utasok nem használhatták a mellékhelyiséget.

A felvételen az is hallatszik, ahogyan valaki – talán a személyzet egyik tagja – undorítónak nevezi a nőt, mire ő azonnal védekezni kezd, mondván, hogy ő kérte, de nem engedték ki a vécére.

Azt egyelőre nem tudni, mi történt, miután a nőért megérkeztek a rendőrök. A Wizz Air egyik szóvivője az esettel kapcsolatban annyit közölt, hogy a szabályszegő utas viselkedését jelentették az illetékes hatóságoknál.

A videót erre a linkre kattintva tudod megnézni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top