Utazás

Irigylésre méltó a reptéri poggyászok kezelése Japánban

Ha nem lenne róla videós bizonyíték, valószínűleg el sem hinnénk, hogy létezik olyan finom, precíz bánásmód, amelyben a poggyászokat részesítik a japán reptéren.

Mivel az ország büszke a vendégszeretetére, ez számukra azt jelenti, hogy a tiszteletet és az udvariasságot nemcsak az utazóknak, hanem azok bőröndjeinek is meg kell adni. Egy brazil YouTube-felhasználó, Nihongo Wakaranai feltöltött egy rövid videót egy Japánban éppen leszállt repülőről.

Jól látszik az ablakon át, hogy már ott várakozik a poggyászkezelő személyzet, majd a futószalagon megérkező csomagokat szinte a legszelídebb finomsággal, fehér kesztyűben emelik le és küldik tovább. Ezzel élesen szemben áll a kevésbé figyelemre méltó, brazil reptéri csomagkezelés, melyről Wakaranai szintén videót készített. Ott nincs óvatoskodás és a csomagok finom csúsztatása, helyette viszont határozott dobálózás, rengeteg.

Sora News24

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top