Utazás

Hamupipőkének nézte a menyasszonyt az autista kislány – videó

Most gyűjtést szerveznek neki, hogy eljuthasson Disney Worldbe.

Olivia és Caleb Spark október 13-án házasodtak össze New Yorkban. Életük legszebb napját egy autista kislány tette még emlékezetesebbé. A szertartás és a lagzi között a friss házasok egy fotózáson vettek részt az Akron Falls Parkban, amikor is a szóban forgó kislány, az 5 éves Layla Lester egyszer csak odarohant a menyasszonyhoz, és azt kiabálta: „Hamupipőke, Hamupipőke!”

A jelek szerint a kislány a menyasszonyi ruha miatt azt gondolta, a valódi Hamupipőkéhez van szerencséje – az esküvői fotós pedig videóra vette a megható pillanatot.

Elsírtam magam a meghatottságtól, hogy hercegnőnek nézett. Ha ez lehetséges, még szebbé varázsolta a napomat!

– lelkendezett a menyasszony. Layla anyukája szerint a kislány nagyon nehezen barátkozik idegenekkel, ezért őt is meglepte, ami történt. Olivia végül úgy búcsúzott el a kislánytól, hogy nagyon sajnálja, de mennie kell, máskülönben lemarad a bálról.

Másnap Olivia édesanyja megosztotta a Facebookon a történetet annak reményében, hogy így megtalálhatják a kislányt. Így is történt, néhány nappal később pedig találkozót beszéltek meg a parkban, ahová stílszerűen egy tökhintót is rendeltek, hogy boldoggá tegyék a kislányt.

Az internetezőket eközben annyira megérintette a történet, hogy gyűjtést szerveztek, hogy Layla eljuthasson Disney Worldbe, ahol még több hercegnővel találkozhatna. A gyűjtés jelenleg 6 ezer dollárnál jár.

Facebook

(Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top