Utazás

Lefotózták a Loch Ness-i szörnyet – megint

Egy brit történész állítja, tényleg a legendás tavi lényt kapta lencsevégre. Persze nem ő az első, aki ezt bizonygatja.

Egy brit hadtörténész állítja, lefotózta a Loch Ness-i szörnyet – írja a Lad Bible.

Ricky Phillips azt mondja, „egészen elképedt”, amikor a skóciai Oich folyó mellett sétálva megpillantotta a mitikus lényt. A 35 éves férfi szerint a szörnynek jó százhúsz centi hosszú nyaka és rögbilabda méretű feje volt.

Fotó: Northpix

Az Edinburgh-ban élő Phillips, aki szabadidejében idegenvezetőként is dolgozik, december 13-án délután készítette a fotót. „Egy szürke, már-már madárszerű lényt láttam a vízben – mondta a Daily Recordnak nyilatkozva. – Előző hét szerdán, amikor a tóparti Fort Augustusban kávéztam, furcsa zajt hallottam. (…) Többször is úsztam már bálnákkal és delfinekkel, több száz fókával találkoztam, de az a hang egyetlen általam ismert vízi állatéra sem hasonlított. Azonnal megfordultam, és láttam, ahogy egy szürke, uszonyos test merül el a vízben.”

Phillips aznap, amikor lefotózta a lényt, újra hallotta azt a különös hangot. „Ahogy felnéztem a telefonomból, egy hosszú, szürke nyakat és egy keskeny fejet pillantottam meg a vízben. Úgy hat méterre lehetett tőlem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top