Utazás

Öltözéke miatt szégyenítették meg a repülőgépen a nőt

A nő öltözéke a stewardess szerint olyan, mintha a férfiak félmeztelenül járkálnának.

Az ausztrál Shoshana Strykert az alábbi képen látható öltözéket viselte február 8-án, amikor Gold Coast városba akart repülni, hogy meglátogassa kórházban fekvő édesanyját. A járatok összecserélése miatt 5 órát várakoztatták a reptéren, majd végül csak egy Brisbane-be tartó gépre sikerült jegyet kapnia. Mire végre felszállhatott a repülőgépre, fáradt és feszült volt. Mindennek tetejébe az egyik légikísérő közölte vele, hogy a ruházata elfogadhatatlan.

„Látsz itt félmeztelen férfiakat járkálni?” – tette fel a kérdést a stewardess a nőnek, majd felszólította, hogy vegyen fel egy felsőrészt, vagy hoz neki egy pokrócot, hogy el tudja takarni magát.

(Facebook/ Shoshana Strykert)

Ekkor már mindenki őket bámulta a gépen, Shoshana pedig nagyon kínosan érezte magát. Végül egy női utas ajánlotta fel neki a dzsekijét.

Strykert panaszt tett a légitársaságnál a bánásmód miatt, mire a cég egy 50 ausztrál dollár értékű kupont küldött neki engesztelésül, melyet egy jövőbeli repülőútján válthat be.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top