Utazás

Elképesztő! A járdán előzte meg a kocsisort a pesti autós

A türelmetlen sofőr 70-80 métert haladt a járdán, aztán még a piroson is áthajtott.

Járdán előzte meg a dugóban várakozó kocsisort egy autó Budapesten. Az autósról a Dózsa György úti aluljáróban, a Podmaniczky utcánál készült felvétel, amelyet a Bp-i Autósok Közössége közölt.

A fedélzeti kamerás videón az látszik, hogy egy autó a jobb oldali járdáról érkezik a kereszteződésbe. Bár a videóból ez nem derül ki, a felvétel készítője szerint így kerülte ki a dugóban álló autókat a sofőr. Ez azt jelenti, hogy legalább 70-80 méteren keresztül ment a járdán a kocsi.

Megmutatjuk a helyszínt, hogy még egyértelműbb legyen, hol történt az életveszélyes mutatvány. Az autós ott hajtott le a járdáról, ahol az utcaképen a gyalogosok sétálnak. A felüljárót tartó oszlopok miatt ha a híd túloldalán felment a járdára, csak a másik végén tud lejönni.

Ráadásul nem volt elég, hogy a Skoda Octavia a járdán közlekedett, akkor hajtott be a kereszteződésbe, amikor már régen pirosra váltott a lámpa.

Az ATV arról számolt be, hogy az ámokfutás során senki sem sérült meg, a rendőrség a felvételek alapján eljárást indított.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top