Utazás

Korai utasfelvétel, rövidebb sorok várják a Wizz Air utasait Ferihegyen

Közel hatmillió utasra számít a cég a nyári hónapokban.

Korai utasfelvételi pultot nyitott a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a Wizz Air, hogy a Magyarországról utazóknak kevesebbet kelljen várakozniuk a nyári hónapokban. A korai utasfelvételi pult (early check-in desk) 06:00 és 18:00 óra között a 2/B terminálon várja május 6-tól a Wizz Air utasait. A pultnál legkorábban 3, legkésőbb 2 órával a járat indulása előtt lehet elvégezni az utasfelvételt és a csomagfeladást.

Minden utasnak díjmentesen jár

A kibővített check-in kapacitás ígéretük szerint rövidebb sorokat és kevesebb várakozást jelent majd a közel hatmillió utasnak. Az újítás a légitársaság szerint mindenkinek kényelmesebbé teheti az utazást, de különösen nagy segítséget jelenthet azoknak, akik vidékről vagy külföldről érkeznek, így sokszor eleve korábban érkeznek a repülőtérre. Az új szolgáltatás minden utasnak ingyenes – függetlenül attól, hogy rendelkezik-e WIZZ Priorityvel, illetve egyéb kényelmi szolgáltatással, vagy sem.

Abban nincs változás, hogy továbbra is lehetőség van az online becsekkolásra a társaság honlapján vagy mobilalkalmazásában – ülőhelyfoglalással akár 30 nappal, anélkül pedig 48 órával az indulás előtt.

A Wizz Airnek még egy újítása lesz a nyárra, hamarosan önkiszolgáló csomagleadó pultot alakítanak ki, amely még tovább gyorsíthatja az utasfelvételt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top