Utazás

A legfontosabb dolog nem üzemel a frissen felújított Keleti pályaudvaron

Az utasok kénytelenek fülelni, hogy mit mond a hangosbemondó.

Két hétre lezárták a Keleti pályaudvart felújítás és takarítás miatt. Új síneket raktak le, újraaszfaltozták az utasforgalmi terüleleteket, modern utastájékoztató kijelzőfalat alakítottak ki, korszerűsítették a világítást, lebontották a régi büféket, pavilonokat.

Ma megnyitották, egyelőre azonban nem működik minden a Keleti pályaudvaron. Az utastájékoztató kijelzők még nem üzemelnek, így az utasok kénytelenek a hangosbemondóra hagyatkozni – számolt be a 444 egy olvasója nyomán.

A kéthetes karbantartás alatt álló Keleti pályaudvar 2019. május 24-én. Akkor még üzemelt a kijelző (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

Kérjük, figyelje a hangos utastájékoztatást!

– ez a szöveg volt a nagy kijelzőn hétfőn reggel 7.15-kor a fotó tanúsága szerint.

Az oldal azt is írja, hogy a Vonatinfó alkalmazás szerint a járatok 15-30 perces késésben vannak, a szerelvények pedig nagyon lassan közlekednek a pályaudvaron. Valószínűleg akadozhat a forgalomirányítás, és ez lehet az oka annak is, hogy a kijelzők üzemen kívül vannak.

FRISSÍTÉS!

Cikkünk megjelenésének másnapján a MÁV és a T-Systems is jelezte: a 444 olvasója által lefényképezett állapot mindössze 4-5 percig állt fenn hétfőn kora reggel. A kijelzőt azonnal újraindították, jelenleg is zavarmentesen üzemel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top