Utazás

Szétszedték a netezők: videóra vette a youtuber, ahogy felesége leesik a szikláról

A youtuber egyik videójában megosztotta, ahogy felesége, Jenny leesik egy szikláról. A házaspár nem ilyen reakcióra számított a netezőktől!

YouTuber Shonduras feltöltötte a netre azt a családi videót, amit a pár Hawaiin készített. Épp túráznak, amikor egy óvatlan pillanatban a férfi felesége megbotlik, és lezuhan a szikláról. Szerencsére Jennynek nem lett komolyabb baja, de érthető módon nagy volt az ijedség.

A pár a kisfilmben elmondja, hogy ez egy életre szóló élmény volt számukra, ami megváltoztatta az élethez, a családhoz és az egymáshoz való viszonyukat is.

A netezők azonban együttérzés helyett komoly kritikákat fogalmaztak meg, kattintásvadásznak titulálták őket, de volt, aki szerint ez egy megjátszott jelenet, és akadt, aki azt mondta túl dramatikus az egész, és keményen kritizálták a youtubert is, aki ahelyett, hogy felesége segítségére sietett volna, inkább felvette az egész jelenetet.

Nehéz igazságot tenni! Ti mit gondoltok?

via

(Kiemelt kép: YouTube/Shonduras)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top