Utazás

Türelemből ötös: így is le lehet szállni egy repülőről

Minden repülőgép személyzetének álma, hogy olyan utasaik legyenek, mint akik az egyik kanadai légitársaság járatán utaztak.
repülés, utazás, repülőgép, utasok

A repülőgép landolása és megállása után általában mindenki türelmetlenül feláll, fejvesztve próbálja a poggyásztartóból levenni csomagját, és megindul a kijárat felé. Persze ezzel nem halad gyorsabban a leszállás, az utasok inkább feltartják egymást a folyosón állva.

Darragh Doyle a WetJet egyik járatán vette videóra, bizony nem törvényszerű, hogy ez így legyen. Utastársai ugyanis olyan türelmesen és fegyelmezetten, sorról sorra haladva állnak fel, nyúlnak csomagjaikért, és sétálnak a kijárat felé, hogy azt öröm nézni.

Néhány sasszem kommentelő észrevette, hogy a Twitteren megosztott felvételen a hátsó poggyásztartók közül is nyitva van néhány, és azt feltételezték, hogy a hátul ülő utasok némelyike felállt. A táskák és az emberek viszont a helyükön maradtak, úgyhogy valószínűleg csak arról lehetett szó, hogy az utazók kivettek valamit táskájukból, amíg várakoznak, esetleg el szerettek volna indulni, de visszaültek, mert meglátták, hogy mindenki más türelmesen várakozik.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, Pexels

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top