Utazás

A repülőtársaság azt javasolta az anyukának, hogy tegye a földre kisbabáját a 8 órás úton

Hiába vett a család feláras jegyeket az útra, hogy mózeskosárban utazhasson a csecsemőjük, a British Ariways egy földre terített takaróval oldotta volna meg a helyzetet.

A 34 éves Kate Haussauer férjével és öt hónapos kisfiával utazott volna a Heathrow repülőtérről Torontóba – ez nyolcórás repülőutat jelent. Már gyermekük születése előtt lefoglalták a jegyeket, ráadásul a feláras prémium változatot, hogy az ülőhelyükhöz legyen a kisbabák utazására szolgáló mózeskosár is.

A British Airways azonban az utazás előtt nem sokkal felvette a családdal a kapcsolatot arról tájékoztatva őket, hogy a torontói járaton egy új Airbus gépet állítanak be, amelyen nem biztonságosak az előbb említett kosarak a kisbabák számára.

A társaság azt ajánlotta a nőnek, hogy egy takarót tegyen a földre, és arra fektetve utaztassa öt hónapos csecsemőjét a nyolc órás úton. Amikor a dühös anyuka a felvetés kapcsán a higiéniai kérdéseket kezdte el feszegetni, a British Airways állítólag annyit mondott, hogy ha ez nem felel meg nekik, akkor visszamondhatja foglalását, ám a pénze nagy részét elveszíti.

„Csak annyit szeretnék, hogy úgy utazhassunk, hogy a fiamat ne a földre kelljen letennem, vagy nyolc órán keresztül a karomban fognom, szerintem ez a szolgáltatás nem elfogadható” – mondta az asszony.

A repülőtársaságot is megkeresték az ügyben, de még nem válaszolt a média kérdéseire.

(via)

Kiemelt képünk illusztráció, fotó: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top