Utazás

Királynői élmény: akár te is megszállhatsz a híres sorozat ikonikus helyszínén

Ki ne időzne itt szívesen, ha Londonban jár?!

Te is imádod a The Crown című sorozatot? Jó hírünk van: 50 ezer fontért most akár te is megszállhatsz a híres sorozat egyik forgatási helyszínén a Fitzroy Earlben, ami a második évadban volt látható. A luxus és az autentikus hangulat garantált. A 6 férőhelyes házban teljesen felszerelt könyvtár, Robert Adam-kandallók, fedett medence, szauna és még edzőterem is található.

A szálláshely komornyikkal, egy William Hanson által irányított királyi etikettműhellyel, istállóval és garázzsal, délutáni teával, amit néhány corgi társaságában lehet elfogyasztani, és egy királyi bankett-stílusú vacsorával várja a vendégeket. Utóbbihoz „királyi ékszereket”” is kapnak kölcsön, hogy megfelelő eleganciával jelenhessenek meg.

Képek forrása: plumguide 

Az ár ráadásul magában foglalja a Buckingham-palota állami szobáinak megtekintését is, a hely általában csak a nyáron van megnyitva a nyilvánosság számára.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top