Utazás

Két év börtönt kapott a nő, aki repülés közben akarta feltépni a gép ajtaját

Közben azt kiabálta, „mindenkit megölök!”.

A brit Chloe Hainest még 2019 júniusában tartóztatták le, miután veszélyeztette egy Londonból Törökország felé tartó repülőgép utasainak életét. Haines felszállás után nem sokkal azt kiáltotta, „mindenkit megölök”, és megpróbálta feltépni a gép ajtaját.

Ez nem sikerült neki (a biztonsági zár miatt nem is sikerülhetett volna), Haines viszont az őt lefogni igyekvő légiutas-kísérővel is dulakodni kezdett. Végül a személyzet és az utasok együtt tudták csak lefogni őt. A járatot ezután a brit légierő két vadászgép visszakísérte a stanstedi reptérre, ahol Hainest őrizetbe vették. 

Az utasok is segítettek lefogni a nőt (iStock)

A nő tárgyalásán beismerte, hogy veszélyeztette a repülőgép és a személyzet biztonságát, de azt állította, hogy mivel gyógyszerre ivott alkoholt, ezért teljesen elveszítette az önkontrollját, és semmire nem emlékszik abból, ami történt. A bíróság két év letöltendő börtönbüntetésre ítélte. 

(Index)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top