nlc.hu
Utazás
Utazásra fel! (x)

Utazásra fel! (x)

Akár tudod már, hova utazol idén, akár nem, ez a program neked szól! 2020. február 27. és március 1. között nyitja meg kapuit a látogatók előtt az ország első számú turisztikai eseménye, az Utazás kiállítás a Hungexpón!


A kiállítás pont olyan, mint egy valódi utazás, ahol lépten nyomon újabb élmény, impulzus ér, miközben rengeteg látni- és felfedezni való vár az ismeretlen kultúráktól kezdve a gasztronómián keresztül egészen különböző viseletekben pompázó táncosokig, zenészekig. Az egyik standon a belföldi díszvendég, Eger gyógyfürdőit csodálhatod meg, a másikon pedig a külföldi díszvendég hamisíthatatlan olasz tájai nyűgöznek le, vagy a host city, Budapest programjai ejtenek rabul.

Februárban négy napig minden az utazásra indulásra inspirál, a folyamatosan zajló színpadi programoktól kezdve egészen a Blogger Találkozóig, ahol ismert hazai utazók mesélnek élményeikről tapasztalataikról, vagy adnak praktikus tanácsokat.


Itt az utazás minden formája megtalálható: a 10., jubileumi Járatlan Utakon Fesztivál extrém utazói, a Karaván Szalon „guruló apartmanjai” és az utazási irodák hagyományos útjai egyaránt várnak. Ez utóbbiak közül a megszokott módon, egy vagy több mellett, akár a helyszínen el is kötelezheted magad.

Az Utazás kiállítás ráadásul nem csak a kedvedet hozza meg az utazásra, de ha szerencsés vagy, meg is ajándékoz egy úttal, a helyszíni nyereményjátékon kanári szigeteki, hurghadai vagy egri nyaralást lehet nyerni, nem véletlen tehát, hogy 2020-ban már a 43. alkalommal gyűlnek itt össze az utazás szerelmesei.

Az Utazás kiállításra a belépőjegyedet online már meg tudod venni, ide a linkre kattintva, az oldalon szétnézve pedig átfogóbb képet kaphatsz a kiállítás folyamatosan frissülő programjairól: https://utazas.hungexpo.hu/latogatoknak/jegyvasarlas/


Még egy dologra érdemes figyelni, hogy a Hungexpo revitalizációja miatt megváltozott a belépés, idén a III. Fogadócsarnokon keresztül lehet majd bejutni a kiállításra, és kevesebb lett a parkoló is, így aki elkerülné a dugót, az február 27. és március 1. között inkább tömegközlekedéssel érkezzen. Jó utazást!

Advertisement

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top