nlc.hu
Utazás
Szeptember 1-től rengeteg járatát törli a Wizz Air

Szeptember 1-től rengeteg járatát törli a Wizz Air

12 budapesti járatát tartja meg a Wizz Air.

A szeptember 1-jétől érvényben lévő határzárra reagálva a Wizz Air drasztikusan csökkentette budapesti járatainak számát. Közleményük szerint „a magyarországi utasok nyaralóhelyekről történő hazatérése érdekében a WIZZ szeptember 1. és 6. között először kisebb mértékben csökkenti a kapacitásait a budapesti és debreceni járatokon. Ezután szeptember 7. és 30. közt egy nagyobb fokú járatcsökkentés várható, mely során csak a legkeresettebb úticélok maradnak elérhetők az utasok számára.

Ritkítja járatait a Wizz Air (forrás: Pixabay)

Ritkítja járatait a Wizz Air (forrás: Pixabay)

Szeptember 7-től Budapestről heti egy alkalommal repülnek Máltára és Lárnakára. Heti két alkalommal indulnak járatok Stockholm, Párizs, Brüsszel, Bázel, Milánó, Athén, Dortmund és Berlin repülőtereire. Eindhovenbe heti öt alkalommal repülnek, London Luton felé tartó járatuk viszont napi szintű marad. Ugyanide megy az egyetlen megmaradó debreceni járatuk, heti két alkalommal.

Az Utazómajom blog figyelmeztet, hogy várhatóan a többi Magyarországról induló légitársaság is hasonló lépéseket fog hozni.

Mire számíthatunk szeptembertől?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top