nlc.hu
Utazás

Videó a nagyláb nevű lényről

A szakértő sem tudja, milyen lény látható ezen a rejtélyes videón

Állítólag a titokzatos nagylábú lényt sikerül videóra venni, de nem mindenki szerint ennyire egyértelmű a dolog.
Bigfoot

Különleges videót készítettek a michigani vadonban, egyesek szerint a felvételen az állítólagos nagyláb nevű lényt sikerült lencsevégre kapni, amelyet angolul bigfootnak vagy sasquatchnak hívnak.

A 4,7 másodperces felvételt a Rocky Mountain Sasquatch Organization (RSMO) töltötte fel a YouTube-csatornájára:

A videón egy nagydarab barna lény látható, amint a Cass folyóban gázol, és mintha cipelne valamit, egyesek szerint egy gyereket. Laikusoknak sem könnyű megmondani, pontosan mi látható a felvételen, de még a bigfoot-szakértőnek is feladta a leckét a rövid videó.

Kyle Shaw, az RSMO szakértője alaposan megvizsgálta a képsorokat, és egyszerűen nem tudja eldönteni, mi látható a videóban. „Nem állítom, hogy ez a bigfoot, de azt sem, hogy nem az” – mondta.

A kommentelők szerint egy ember látható a videón, aki vízben használatos combcsizmában és szúnyoghálóval a fején gázol a folyóban, a vállán pedig egy állatot visz. Volt, aki szerint az a legnagyobb probléma a videóval, hogy túl rövid. Ha valaki lát egy különös lényt vagy dolgot, akkor addig filmezi, amíg csak tudja vagy el nem tűnik a szeme elől. Itt viszont – véli egy másik hozzászóló – valószínűleg megvágtak egy hosszabb videó, hogy csak addig láthassuk a lényt, amíg nem lehet eldönteni, hogy pontosan mit látunk.

(LadBible)

Rejtélyes lények az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top