nlc.hu
Utazás

Békefi Viktória és Feng Ya Ou egy páván sodródott a tengerben

Bajba került a Sztárban sztár leszek! szerelmespárja külföldön

Matraccal sodródtak a tengerbe, de végül két SUP-os a segítségükre sietett, és kihúzták őket.

Békefi Viktória és Feng Ya Ou Horvátországban nyaraltak.

Fotó: Ya Ou Facebook

Fotó: Ya Ou Facebook

“Életünk első közös külföldi nyaralásának második napján kimentünk a tengerpartra strandolni. Mi, okosak, vittünk magunkkal egy hatalmas, felfújható, pávás matracot, amire ketten is fel tudunk feküdni. Nos, meg is tettük, akkor még gyönyörű volt az idő! Nézelődtünk, beszélgettünk a matracon fekve, majd kitaláltuk, hogy evezzünk egy kicsit beljebb. Annyira elcsevegtük, elviccelődtük az időt, hogy hirtelen azt vettük észre, hogy nagyon besodort minket a közben nagyon feltámadó szél. Akkor már tudtuk, baj van, de eleinte még próbáltam nem bepánikolni. Elkezdtünk kifelé evezni, de hiába, egy métert nem haladtunk” – magyarázta Békefi Viki a Ripostnak, amihez Feng Ya Ou hozzátette, hogy: “Addigra már nagyon beborult felettünk az ég, nagyok voltak a hullámok. Gondolkoztam is, hogy egy romantikus filmbe vagy egy katasztrófafilmbe csöppentem-e. Csak felettünk voltak feketék a felhők. Inkább arrafelé haladtunk, amerre a vitt minket a sodrás.” 

Tőlük uszkve 200 méterre két SUP-os férfi is bajba került, de észrevették Békefiéket, és áteveztek hozzájuk, majd kötéllel húzták ki őket a partra. Ünneplés lett belőle: 

A kapcsolatukról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top