nlc.hu
Utazás

Legénybúcsúra jött Magyarországra Andrássy úton elgázolt férfi

Legénybúcsúra jött hazánkba az a szlovák férfi, akit egy mikrobusz gázolt halálra az Andrássy úton

A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus szervezői szeretnék felajánlani segítségüket a férfi családjának.

A Bors információi szerint legénybúcsúra jött hazánkba az a szlovák férfi, akit a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus egyik busza gázolt halálra szombaton este az Andrássy úton.

Értesüléseik szerint a férfi a baleset előtt elrohant a barátai mellől, és a tilos jelzés ellenére átfutott a négysávos Andrássy úton, az éppen arra haladó mikrobusz sofőrje pedig hiába próbálta meg elrántani a kormányt, nem tudta elkerülni a balesetet. Az ütközés után a sofőr azonnal ki is pattant a kocsiból, rohant segíteni, azonnal értesítették a mentősöket is, de hiába harcoltak a férfi életéért, már nem lehetett megmenteni.

A kongresszus szervezőinek szóvivője, Zsuffa Tünde elmondta, szeretnék felvenni a kapcsolatot az elhunyt férfi családjával, és felajánlani a segítségüket. „Bele sem merek gondolni, mit érezhettek a szülei, milyen nagy fájdalmat élhetnek át. Az egész szívem ez a fájdalom árnyékolja be… Mindenki nagyon meg van rendülve, amikor reggel összejöttünk, nem csak a kongresszus rendezéséért, hanem a férfiért és a családjáért is imádkoztunk” – nyilatkozta a sajtófőnök. 

baleset

Sérült mikrobusz az Andrássy úton, miután halálra gázolt egy férfit 2021. szeptember 4-én késő este (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top