nlc.hu
Utazás

Miniinterjú Salander Dorinával

Salander Dorina: „A többieknek is egy bizonytalanabb kép van a fejükben rólam”

Salander Dorinát megnyugtatták a többiek, hogy továbbra is bíznak benne.

Salander Dorina az utóbbi napokban lelkileg mélyre került, egyúttal azt mondja, hogy gyengének tartja magát. A csapattársai, Novák Zalánnal az élen biztatják, a fiú szerint Dorina a Joker játékosuk. 

Bár nincs gond a teljesítményeddel, gyengének tartod magad – miért?

Úgy érzem, elég hullámzó a teljesítményem és legtöbbször azért hatalmas lemaradásom van a pályán, amit vagy sikerül az ügyességinél behozni, vagy nem. Éppen ezért szerintem a többieknek is egy bizonytalanabb kép van a fejükben rólam. A taktikai megbeszélések során ez ki is jön, de az nagyon jól esett, hogy egy jobban sikerült nap és kiemelkedőbb teljesítmény a többieknek is feltűnt és szóvá is tették. Örültem, hogy a csapat meghallgatta azt is, ami a lelkemben van ezzel kapcsolatban, és jólestek Zalán szavai is.

salander dorina

Salander Dorina (Fotó: TV2)

Ez egy belső bizonytalanság, vagy mások éreztetik ezt veled?

Valószínűleg egy belső bizonytalanság, ami generálja a dolgokat, hiszen, ha valaki bizonytalan, az megmutatkozik a pályán. Itt az a jó és a hatékony, ha valaki bátran megy és tör előle, a bizonytalanság okán nincs meg a kellő lendület, ami gyengébb teljesítményt eredményez. Ez pedig logikusan feltűnik a többieknek is. Mindenkiben van egy kép, hogy ki a stabilabb vagy gyengébb játékos.

Zalán megvétózta ezt a véleményt és kiállt melletted, amit nagyra értékeltél – mit gondolsz a kijelentéséről, miszerint egy nagy Jokere vagy a kékeknek?

Nagyon örültem ennek a megfogalmazásnak, találónak is éreztem. Ha valakitől nem feltétlenül várják, hogy olyan pillanatokban pontot hozzon, amikor erősebb ellenféllel fut, vagy nem kedvel egy ügyességi játékot, akkor meglepő Joker kártya jön elő.

Zalánnal ez egy áttörés volt számodra az emberi kapcsolatotok szintjén is?

Úgy érzem, hogy Zalánnal az utóbbi időben javult a kapcsolatunk, ő is nyitottabb volt felém, többet beszélgettünk, kedvesebb is volt velem. Ez jólesett és úgy érzem, tudtam viszonozni. Örülök, hogy teljes értékű csapattagként kezel, ami a múltban nem feltétlen volt így.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top