nlc.hu
Utazás

Bocsánatot kértek a buszban felejtett kislány szüleitől a sofőr fiai

Bocsánatot kértek a buszban felejtett kislány szüleitől a sofőr fiai

A sofőr két felnőtt fia felkereste a buszban felejtett Inez szüleit.
óvodabusz

Szombaton helyezik végső nyugalomra a tiszaderzsi temetőben azt a 4 éves kislányt, aki azután vesztette életét a múlt héten, hogy nyolc órára a tűző napon álló óvodai buszban felejtették. Az Inez nevű gyereket életveszélyes állapotban szállították kórházba, de már nem tudták megmenteni.

A Blikk információi szerint a haláleset ügyében meggyanúsított sofőrt a családja támogatja, a férfi összeroppant, jelenleg is pszichiátrián kezelik. A lap úgy tudja, hogy

a sofőr két felnőtt fia felkereste Inez szüleit, hogy személyesen is kifejezzék részvétüket, valamint bocsánatot kérjenek a gyászolóktól.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett halált okozó veszélyeztetés miatt folytat eljárást. Bár a részleteket a nyomozás vélhetően tisztázni fogja, az ügyben felmerült az a kérdés is, hogy aznap a falubuszon nem tartózkodott kísérő, holott az óvoda interneten fellelhető házirendjében ez szerepel.

(Kiemelt kép: TV2 / Tények – videó)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top