nlc.hu
Utazás

Autópályán szabálytalankodó sofőr

Sötétben fordult meg az M30-ason egy autó, hajszálon múlt a baleset – videó

Egy kamion és egy autós is veszélyes helyzetbe került.
autós

Megfordult és keresztbe állt az M30-as autópálya belső sávjában egy autó a sötétben. Egy kamion és egy másik kocsi is éppen, hogy csak el tudta kerülni, hogy hatalmas sebességgel nekiütközzön – számolt be a Tények. A kamion sofőrje még a sztrádáról is lehajtott, hogy ki tudja kerülni az autópályán keresztbe álló kocsit.

A megdöbbentő jelenetről videót is készített az egyik autó fedélzeti kamerája, a felvételt a Bp-i Autósok Közössége töltötte fel a netre.

Egy szakértő szerint nem egyértelmű, miért állt keresztbe az úton a szabálytalan autós. Lehet, hogy baleset történt vagy hibázott, amikor felhajtott sztrádára. “Annyi volt talán itt a szerencse, hogy mindenki észrevette messziről, hogy egy autó manőverezik az úttesten. Az, hogy mit akart végrehajtani, azt sajnos nem tudjuk. Vagy szembejött a forgalommal és észrevette, hogy szembe halad, vagy pedig azt vette észre, hogy rossz irányba halad és meg szeretett volna fordulni” – nyilatkozta Kőrössy Brigitta szakoktató, aki szerint a kamionos és az autós is nagyon jól reagált a veszélyes helyzetre. 

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top