nlc.hu
Utazás

A világ legdrágább szállodája

Nézz be a világ legdrágább hotelszobájába, leesik az állad!

Elképesztő, amit a pénzedért kapsz!
Hotelszoba saját uszodával

Előre szólunk, mélyen a zsebedbe kell nyúlnod, ha itt akarsz megszállni, de az egyszer biztos, hogy életre szóló élményt kapsz, ha kifizeted a 45 millió forintot éjszakánként!

Ha élőben nem is, legalább itt közelebről is szemügyre vehetjük ezt a csodahotelt, ami Las Vegasban található. Az itt található Empathy Suite a brit Damien Hirst művészi munkáját dícséri, az építészeti remek pedig a New York-i Bentel & Bentel érdeme. A falakon gyémánt berakások találhatók, illetve olyan látványelemekbe lehet botlani, amelyek ritka állatok preparátumától igazán lenyűgözőek.

Lelkesen használtak üvegfalakat és a krómozott felületek is gyakoriak, a szobákból pedig pazar a kilátás. A lakosztályok minimum két szintre épültek, és saját uszoda is tartozik hozzájuk. 

Található benne mozi, egy 13 személyes bár, de egy 52 főt befogadó rendezvényterem is. Mesés étkező, két hatalmas hálószoba, fitneszterem, pezsgőfürdő és masszázsszoba fokozza a kényelmet. Saját személyzet is jár a lakosztályhoz, melynek minden tagja 24 órán át a rendelkezésedre áll.

És ha már Las Vegas, a kaszinó sem maradhat el, szabad a bejárás mindenhova, ahol szerencsét próbálhatsz, és ha nyersz, akár meg is hosszabbíthatod az itt-tartózkodást!

 

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top