Úgy tűnik, hogy olcsóbb egy buli Dublinban, mint egy taxi Londonban

nlc | 2023. Május 17.
Brogan Moore és két nővére az ír fővárosba repült, hogy átbulizzák az éjszakát. Elmondásuk alapján még így is kevesebbet fizettek, mintha a buliból hazafelé egy taxit béreltek volna Londonban.

A 24 éves Brogan Moore és két nővére, Amelia és Isabel az ír fővárosba Dublinba repültek egy egyéjszakás kiruccanásra – írja a The Sun.

A kalandos éjszakát meg is örökítették, amit Brogan TikTok csatornáján osztott meg. Elmondásuk alapján, a gyors kirándulás még így is sokkal olcsóbb volt, mintha hazafelé taxit béreltek volna Londonban.

A három testvér a Ryanair légitársaságnál foglalt retúr jegyet mindössze 25 fontért, azért 10 000 forintért. Este fél 11-kor érkeztek meg Dublinba, ahol után végigbulizták az éjszakát. Összesen 5 és fél órát töltöttek a fővárosban miután a hajnali órákban hazarepültek volna. 

@broganmoore This is your sign not to go to Dublin for a night out🇮🇪✌🏻 forgot to film half the night, threw up in thr aiport and passed out on the plane 🤣 #dublin #dublintiktok #travel #ryanair #fyp #foryoupage @Isabel Reid @Millie Reid Xx ♬ Irish Jig - Irish Pub Society

A videót már több mint 470 ezren nézték meg. Elmondásuk alapján a hazautazás szerencsére nem okozott gondot, ami egy átbulizott éjszaka után valljuk be nem kis teljesítmény. A lányok reggel 8-kor már ágyban voltak, hogy kipihenjék az estét.

Annak ellenére, hogy a repülőjegy csak 25 fontba került, fejenként 150 fontot költöttek ételre és italra, ami körülbelül 64 ezer forintnak felel meg. 

A videóban látható a The Temple Bar, ahol a lányok is buliztak az este folyamán (Fotó: Joaquin Gomez Sastre/NurPhoto/Getty Images)

Akadtak persze vicces hozzászólások is, az egyik felhasználó például ezt írta:

Nem tudok elképzelni rosszabbat, mint hajnali 4-kor hazamenni egy éjszakai buliból, főleg, ha még repülőre is kell szállni

Exit mobile version