nlc.hu
Utazás

A drágább londoni vonatút helyett Spanyolországot választotta

Egy napra Spanyolországba utazott egy brit nő, mert olcsóbb volt mint elvonatozni Londonba

Állítólag megérte, még soha nem érezte magát ilyen jól.

Egy Nagy-Britanniában élő fiatal nő TikTokon osztotta meg, hogy milyen volt egy napra Spanyolországba utazni nagynénjével. A történet érdekessége, hogy állítása szerint kevesebb pénzbe került elutazni egy másik országba, mint elmenni Londonba.

Hogy ki tudják élvezni a napot, viszonyleg korán kellett indulniuk, a gépüknek fél kilenckor kellett volna indulnia, de sajnos másfél órával később szálltak csak fel. Végül délután két óra körül érkeztek meg a Földközi-tengeri partján fekvő Alicantébe.

Szerencsére így is volt idejük felfedezni a környéket, voltak a tengerparton, ettek, ittak, sétáltak,  „Ez volt életem lecsodálatosabb napja” – jegyezte meg a t.rohinix  nevű TikTok-felhasználó. 

@t.rohinix This is your sign to go abroad for a day! This whole trip was still cheaper than a train ticket to London🇪🇸 ☀️ I say ‘and’ a lot, I know 😄 #fyp #onedayholiday #alicante #ryanair #cheapflights ♬ Good Vibes (Instrumental) - Ellen Once Again

A kommentekben elárulta, a retúr repülőjegy fejenként 72 fontba, azaz nagyjából 31 ezer forintba került, míg egy Birminghamből Londonba szóló jegy ára visszaúttal 80 fontra, vagyis körülbelül 35 ezer forintra  is rúghat. És aki még ennél is többet akar spórolni, a fapados légitársaságoknál állítólag vannak olyan Nagy-Britanniából Alicantébe tartó járatok, amelyekre a jegyek 72 fontnál is kevesebbe kerülnek. 

Egy nő a tengerparton fekszik

Fotó: TikTok/t.rohinix

(via The Sun)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top