nlc.hu
Szabadidő

A munkája miatt csak egy éjszakára utazott Ibizára egy brit fiatal

Munka után elrepült Ibizára bulizni, másnap már újra dolgozott

Rosszul érezte magát, mert nem mehetett nyaralni a barátaival, de talált egy kiskaput.

A 22 éves Ben Matthew Saunders csalódott volt, amikor munkája miatt nem tudta elkísérni a barátait Ibizára, de végül sikerült megoldania, hogy mégis tölthessen velük egy kis időt, igaz, ez 400 fontjába (azaz körülbelül 175 ezer forintba) került. 

„Tudom, hogy vannak, akik a munkára hivatkoznak, amiért nem tudnak elmenni szórakozni, ünnepelni, de én nem akartam beállni a sorba. Rosszul éreztem magam amiatt, hogy nem utazhattam el velük” – nyilatkozta Saunders, aki kitalálta, hogy egy éjszakára mégis meglátogatja a barátokat.

Július 10-én, hétfőn egy meeting után elindult a reptérre, hogy elérje az egyik délutáni járatot Ibizára, és pont időben ért oda, hogy a haverjaival el tudjon menni bulizni. Másnap reggel hétkor újra útnak indult, kicsivel dél előtt már a londoni reptéren volt, és sikerült odaérnie a délután egyre beütemezett megbeszélésre. 

„Amikor azt mondtam a barátaimnak, hogy utánuk megyek, nem hittek nekem, nem tudták elképzelni, hogy lehet ezt megszervezni. Ez az utazás nagyon felszabadító élmény volt, az este nagyszerűen sikerült” – mondta Saunders.

Hozzátette, ha egy kicsit előbb veszi meg a repülőjegyet, akkor valószínűleg nem kellett volna annyit fizetni értük, de ez annyira nem zavarja. „Mindenkinek azt javaslom, hogy menjen el egy éjszakára Ibizára, ha megteheti. Én már bebizonyítottam, hogy ez nem lehetetlen.”

Ben Matthew Saunders

Fotó: Ben Matthew Saunders/TikTok

(via LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top