nlc.hu
Utazás

Van még olyan fürdő, ahol 1500 forint alatt van a jegy

Van még olyan termálfürdő Magyarországon, ahol 1500 forint alatt van a felnőtt jegy

A diák és a nyugdíjas belépő csak 850 forint.
földesi strand

Hajdúszoboszlótól mindössze 24 kilométerre délre található Földes nagyközség, ahol a hatvanas évek óta üzemel egy apró, de hangulatos, hárommendencés termálstrand. A fürdőben a mai árakhoz képest szinte nevetségesen olcsón válhatunk jegyet – számolt be a termalonline.

A Földesi Termálfürdő pünkösd után nyitott újra és a két termálmedence mellett egy feszített víztükrű úszómedence is található benne. A pihenőhely jelenleg hétköznap 14 és 19 óra között, hétvégén pedig 9 és 19 óra között tart nyitva, de a nyáriszünet kezdete után várhatóan hétköznap is egésznapos nyitvatartással fogják várni a látogatókat.

A jegyárak a következőképpen alakulnak:

A napijegy három év alatt ingyenes, a diákoknak és a nyugdíjasoknak 850 forint, a felnőtteknek pedig 1430 forint. Családi jegy is váltható, ez két felnőtt és egy gyerek esetén 3080 forint, egy felnőtt és két gyerek esetén 2560 forint. Ha valaki délután négy után menne fürdeni, kedvezményes jegyet válthat, ami a felnőttek esetében 800, diákok és nyugdíjasok esetében 600 forint.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top