nlc.hu
Utazás

Megállók, amik között nem jár a vonat az árvíz miatt

Elárasztotta a víz és a törmelék a vasúti pályákat

Bizonyos megállók között nem közlekednek a vonatok, ugyanis a vasúti pályát elárasztotta a víz, illetve a törmelék. A problémát pótlóbuszokkal orvosolja a MÁV.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat felhőszakadás veszélye miatt másodfokú figyelmeztetést adott ki Nógrád, Pest és Heves vármegyére. A napokban hirtelenül leszakadt eső miatt több baleset is történt

vonatok a megállóban

A sínen csak a vonatnak van helye (Fotó: Mávinform)

A MÁV most arra figyelmezteti az utasokat, hogy a vasúti pályát elmosó víz, továbbá a vonat közlekedését elzáró törmelék miatt Ipalytarnóc és Nógrádszakál között nem közlekedhetnek a vonatok. A helyreállításig az utasok pótlóbusszal közlekedhetnek. 

Neszmély és Süttő között szintén elöntötte a vasúti pályát a hordalék, ezért a két állomás között szintén nem közlekednek a vonatok.

Az S74-es vonatok megosztva Komárom és Neszmély, illetve Süttő és Esztergom között közlekednek. Neszmély és Süttő között pótlóbusszal utazhatnak. A pálya helyreállításáig hosszabb eljutási időre, valamint bizonyos Lábatlan–Esztergom közötti S74-es vonatok kimaradására lehet számítani a Komárom-Esztergom vonalon

– írja a MÁV.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top