nlc.hu
Utazás

Brutális méretű aranyhalat fogtak ki

Gigászi aranyhalat fogott ki Géza Hejőkeresztúron – videó

Új tórekordot jelentett a koi ponty.
horgász,

Tavaly október után most ismét kifogták a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében található hejőkeresztúri Carp&Carp Lake legnagyobb koi pontyját, Bellát. Akkor 16,20 kiló volt a súlya, most 16,32, így Költő Géza fogása új koi tórekordot jelent – írja a Pecaverzum, amely közzétette a sikeres horgász élménybeszámolóját.

Hétfő hajnali 5 órakor életem legkomolyabb kapására ébredtem. A 24 milliméteres, gesztenyés ízesítésű wafters csalira lévő jelentkező valami brutális sebességgel húzta le a zsinórt az orsómról. (…) Csónakba szállva vettük üldözőbe Petivel a halat, ami már nagyjából 100 méterrel távolabb járt az etetett helytől” – mesélte Géza.

Elmondása szerint amikor felé ért, azonnal megismerte, hogy ő Bella. “Kíméletes fárasztás után hatalmas öröm és megkönnyebbülés járta át a testemet. Sikerült, amiért jöttem” – vallotta be a pecás, aki a méricskélés után visszaengedte a tóba a gigahalat.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top