nlc.hu
Utazás

A KīlaueaVolcano Live Stream közvetítése

Élő közvetítés rögzíti a hawaii Kilauea vulkán kitörésének minden pillanatát

A KīlaueaVolcano Live Stream közvetítésében tényleg bárki, a világ bármelyik pontján végignézheti, ahogyan a lávafolyam kilövell.
Vulkánkitörés

A vulkánkitörés nem feltétlenül az a természeti jelenség, ahol az ember – néhány ritka kivételt leszámítva – igényelné a testközeli élményt. Szerencsére a digitális világban már akár a kedvenc fotelünkből is végignézhetjük mindezt, az otthonunk kényelmében és biztonságában.  

A Kilauea, mint a világ egyik legaktívabb (és leghíresebb) vulkánja, folyamatosan fenyegetést jelent Hawaii lakóira. Jó hír, hogy a június elején ismét életre kelt vulkán egyelőre nem veszélyeztet lakott területet. A Halemaʻumaʻu kráter nem mellesleg 2007 óta zárva van a nyilvánosság elől, ezért is szuper, hogy az Egyesült Államok Geológiai Szolgálata (USGS) a nap 24 órájában, a hét minden napján élő közvetítést kínál innen.

A KīlaueaVolcano Live Stream közvetítése már az első gőzfelhők megjelenését is kamerára vette, és azóta is minden képkockát rögzít a most már viszonylag elcsendesedett lávafolyamról. Ha kíváncsi vagy, itt tudod nyomon követni az elképesztő eseményeket:

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top