nlc.hu
Utazás

Így ünnepli legkisebb fiának eljegyzését a világ 10. leggazdagabb embere

Elefántokkal, nagymacskákkal és Rihannával ünneplik, hogy megnősül Ázsia leggazdagabb emberének legkisebb gyermeke

A szerelmesek péntektől háromnapos luxuseseményen ünnepli a jegyességét. A meghívottak között ott van Mark Zuckerberg, Bill Gates, a Disney elnöke és a volt ausztrál miniszterelnök is.

Nem a most pénteken kezdődő, háromnapos luxusesemény az első extravagáns rendezvény, amivel Ázsia leggazdagabb embere – aki nem mellesleg a világ 11. leggazdagabb embere is a Forbes listája szerint – a gyerekeinek kedveskedik. Az 1957-es születésű, indiai Mukesh Ambani, aki a mumbai-i székhelyű Reliance Industries névre hallgató multinacionális konglomerátum vezérigazgatója, 2018-ban egyetlen lányának, Ishának, egy évvel később pedig idősebb fiának, Akashnak is szervezett hasonlóan nagyszabású eljegyzési partit. (Az előbbin Beyoncé, utóbbin pedig a Coldplay frontembere és a The Chainsmokers szórakoztatta a meghívott vendégeket.)

Elefántokkal, nagymacskákkal és Rihannával ünneplik, hogy megnősül Ázsia leggazdagabb emberének legkisebb gyermeke

Elefántokkal, nagymacskákkal és Rihannával ünneplik, hogy megnősül Ázsia leggazdagabb emberének legkisebb gyermeke (Fotó: GettyImages)

A 28 éves Anant Ambani és menyasszonya, Rhadika Merchant 3 napos esküvő előtti ünnepségén – alig 8 millió dollárért – Rihanna énekli majd a talpalávalót. Az énekesnő a hírek szerint párjával, ASAP Rockyval már tegnap megérkezett a ceremónia helyszínéül szolgáló Jamnagarba. Az Instagramra felkerült egy videó is, amin Rihanna egy rajongója azt rögzítette, hogy a reptérről több nagy faládában szállítják el az énekesnő holmiját. „Mit hozott magával? Egy összecsukható házat?” – tette fel a nagyon is helyénvaló kérdést az egyik kommentelő, amire az énekesnő maga válaszolta azt, hogy „a színpad nem fért bele a kézipoggyászomba.”

Aki csak számít, az ott lesz

A Business Insider cikke szerint a júliusi esküvőt megelőző ünnepségsorozatra a család 1200 vendéget hívott meg. Többek között Gautam Adani és Kumar Mangalam Birla indiai multimilliomosokat, de a Reuters biztos forrásból tudja, hogy a Disney vezérigazgatója, Bob Iger is tiszteletét teszi majd azután, hogy a napokban nagy volumenű szerződést írt alá a vőlegény édesapjának cégével, a Reliance-szel.

Mark Zuckerberg egy meglehetősen eseménydús ázsiai körút egyik állomásaként ugrik be a luxuseseményre feleségével, de az Ambani-család számíthat a volt Microsoft vezér Bill Gatesre, a BP olajvállalat igazgatójára, a volt kanadai és a volt ausztrál miniszterelnökre, a Blackrock társalapítójára, Larry Finkre, sőt Ivanka Trumpra is.

Elefántok, nagymacskák, 9 oldalas dress code

A The Times megszerezte a 3 napos esemény programját is, amelyből kiderül, hogy a meghívottak pénteken egy exkluzív cocktail partyra hivatalosak, másnap pedig sétát tehetnek a „világ vadabb oldalán”, amikor meglátogatják a Reliance Industries vadállat-mentőhelyét, ami a lap szerint a vőlegény szerelemprojektje. Az estét színes ünnepséggel zárják, hogy aztán vasárnap ismét csak összejöjjenek, ezúttal egy délutáni programon, ahol fenséges ételek és italok mellett, mentett elefántok, nagymacskák és hüllők között időzhetnek majd.

A 28 éves Anant Ambani és menyasszonya, Rhadika Merchant (Fotó: GettyImages)

A 28 éves Anant Ambani és menyasszonya, Rhadika Merchant (Fotó: GettyImages)

A The Times cikkében azt írja, a vendégek a meghíváshoz 9 oldalas listát kaptak arról, hogyan is öltözködjenek a különböző programokon: eszerint mindenkinek készülnie kellett egy öltözékkel a „dzsungelláz” téma jegyében, kényelmes cipőkkel a vadrezervátum bejárásához, valamint nagyszabású, autentikus hindu öltözettel is a szombat esti ünnepségre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top